lauantai 11. tammikuuta 2014

Lohturuokaa


Meillä alkoi eilen unikoulu, jonka tavoitteena on päästä yösyötöistä. Neiti otti asian ihan hyvin, äitille tekee tiukkaa. Tänään haluttiin herkutella hyvällä ruualla ja mikä olisi parempaa lohturuokaa kuin pasta. Reseptivihkostani löytyy monia pasta-ohjeita, mutta yksi uusimmista on tämä Pastanjauhantaa-blogista bongattu juhlavat yrtticannellonit. Minulla on tapana muokata reseptejä mieleisekseni ja niin myös olen tehnyt tässäkin tapauksessa. Käytän yleensä aina jauhelihana kalkkunan jauhelihaa, meillä valmistetaan hyvin harvoin punaista lihaa. Mies ei ole valkosipulin eikä vahvojen juustojen ystävä, nämä jätän usein kokonaan pois tai vaihdan johonkin miedompaan makuun.


Tässä cannelloni reseptissä juju piilee siinä, että juustokastikkeeseen lisätään valkoviiniä. Se antaa kastikkeelle ihanan hedelmäisen maun. Suosittelen kokeilemaan. Vinkkinä myös, että tomaattikastikkeisiin kannattaa aina lisätä hieman sokeria, se korostaa tomaatin makua.

 
Alkuperäinen resepti löytyy täältä: http://pastanjauhantaa.blogspot.fi/2006/09/juhlavat-yrtticannellonit.html

Tämän myötä toivottelen rentouttavaa lauantai-iltaa! Ja muistakaa nauttia lumesta, nyt kun sitä vihdoin tänne eteläänkin saatiin. Huomenna kaivetaan pulkka esille.
2 kommenttia:

  1. En oo koskaan tehny cannelloneja mut nyt on pakko kokeilla, näyttää hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en ollut ennenkö löysin tämän ohjeen. Luulin että ne on jotenkin hirveen suuritöisiä, mutta ne olikin tosi helppoja ja valmistuvat nopeesti uunissa. Ja toi valkoviini-juustokastike on taivaallisen hyvää :P

      Poista