perjantai 24. tammikuuta 2014

DC-Fix


Asuntomme on melko pieni kaksikerroksiseksi paritalohuoneistoksi. Ehkä sen vuoksi täällä on jouduttu rakennusvaiheessa tekemään ratkaisuja, jotka eivät ihan omaa silmääni miellytä. Eteisessä on näkyvällä paikalla iso sähkökaappi, ja makuuhuoneessa lattialämmitykseen liittyvä kaapisto keskellä seinää. Muutama vuosi sitten, nämä kaapit alkoivat ärsyttää minua suunnattomasti ja mietin mitä niille keksisi.

Netissä törmäsin DC-Fix-sisustuskalvoon. Se on tarkoitettu nimenomaan sisustukseen, eikä siitä jää mitään liimajälkiä sienään tai kaappiin, jos sen joskus haluaa poistaa. Kalvoja on saatavana useissa eri väreissä ja matta- tai kiiltäväpintaisina, niitä voi ostaa rautakaupoista, 2m rullalla on hintaa n.8€.

DC-Fix:llä voi päällystää vaikka kokonaisen keittiön ilman, että tarvitsee vaihtaa kaapinovia. Itse kuitenkin halusin leikata kalvosta kuvioita. Eteisen sähkökaapiin päätyi tuo sateleva pilvi, jollaisia on monessa blogissa nähty aiemminkin.

 
Tämä yläkerran aulan valokuvakollaasin ( joka on erittäin keskeneräinen) kaveriksi päätynyt viirinauha, koristi aiemmin makuuhuoneen lattialämmityskaapin ovea. Nyt kun Neiti muutti omaan huoneeseen pinnasänkyineen ja saimme makuuhuoneeseen vanhan järjestyksen takaisin, halusin jotain uutta kaappiin. Pinterestissä oli kiva idea, jossa oli washi-teipillä tehty seinään ikkunoita. Tästä inspiroituneena tein kaappiin ikkunan.Ps. Vihdoin ja viimein sain Bloglovin-kuvakkeen lisättyä blogiini. Hurraa!!

2 kommenttia:

  1. Kiva idea ja kalvolle erityistä plussaa siitä, jos se ei jätä jälkiä. Pääsee halutessaan muuttelemaan sisustusta ja kuviointia aina mielensä mukaan. :)

    VastaaPoista
  2. Hurraa noille tarroille! Ja hurraa kuvakkeelle!:)

    -Roora-

    VastaaPoista